> > Vlinders uit de Eifel - Veldparelmoervlinder

Vlinders uit de Eifel - Veldparelmoervlinder

Het heeft een lange tijd geduurd voor ik toekwam aan de foto's, maar in de komende weken wil ik graag wat foto's delen van mijn workshop vlinderfotografie in de Eifel. Als eerste begin ik met een nieuwe soort: de veldparelmoervlinder.

Als liefhebber van soorten kan ik niet anders dan nieuwe soorten in eerste instantie toch eerst maar eens goed registreren. Dit mooie vlindertje heb ik dan ook vrij krap in een rustige omgeving gefotografeerd. Deze foto is te zien op de soortenpagina. Zelf nog mooier fototechnisch gezien vind ik onderstaande twee beelden. Bij de ene door de mooie setting, bij de andere doordat de vlinder op een prachtige orchidee zit.

Veldparelmoervlinder (Melitaea cinxia) Veldparelmoervlinder (Melitaea cinxia) op een orchidee