> Workshops
Trotse leraar

Trotse leraar

14-04-2018

Soms vallen de omstandigheden echt perfect uit. Zo ook tijdens mijn laatste workshop voorjaarsbloeiers. Mist en een gefiltert zonnetje met sluierbewolking gaf ruim een uur lang grandioos licht. Perfect natuurlijk voor tijdens een workshop. Met de talenten van de deelnemers en toch ook wel dankzij mijn begeleiding hoop ik zijn er prachtige beelden gemaakt.

Resultaten van de workshops herfstfotografie

Resultaten van de workshops herfstfotografie

05-11-2013

De afgelopen 2 zaterdagen heb ik met 2 leuke groepen deelnemers mogen doorbrengen op 2 prachtige locaties: het Sprielerbos en het Leuvenumse bos. Paddenstoelen en landschappen waren de thema's van deze 2 dagen en ik moet zeggen dat ik erg mooie resultaten heb mogen nabespreken. Hieronder een greep uit de resultaten.

Workshops op maat

Workshops op maat

18-09-2013

Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier meerdere workshops op maat mogen geven. Een workshop focus-stacking, een workshop vlinderfotografie, een workshop om de nieuwe macrolens te leren gebruiken en twee workshops macrofotografie voor de fotoclub Natuurfocus. Een leuke aanleiding om weer eens wat resultaten en ervaringen van deelnemers te delen op mijn blog.

Een mooie afsluiting van het workshop seizoen

Een mooie afsluiting van het workshop seizoen

29-09-2011

Afgelopen zaterdag heb ik mijn laatste workshop voor dit seizoen gegeven en kan ik terugkijken op een mooi en soms uitdagend workshopseizoen. Het weer was niet altijd waar je op hoopte, maar tijdens deze laatste workshop was het weer prachtig! Bij deze een sfeerimpressie van de laatste workshop.

Workshops in de wieden

Workshops in de wieden

30-08-2011

De afgelopen twee weken hebben de workshops macrofotografie gelukkig door kunnen gaan, al waren de weersvoorspellingen helaas niet zo mooi als je hoopt op het moment dat je ze pland. Ondanks het mindere weer geven deelnemers aan veel opgestoken te hebben en zijn er mooie foto's gemaakt.

Workshop vlinder en libellenfotografie

Workshop vlinder en libellenfotografie

16-07-2011

Vandaag heb ik op een plekje op de Veluwe een succesvolle workshop macrofotografie kunnen geven: Een mooie mix van vlinders en libellen leverde mooie onderwerpen en kansen op en al liet het weer iets te wensen over, het gebrek aan wind was erg fijn. Er zijn dan ook mooie foto's gemaakt!

Geslaagde tweede voorjaarsworkshop

Geslaagde tweede voorjaarsworkshop

16-05-2011

Vanwege het wel erg vroege voorjaar moesten we het deze tweede workshop hebben van slechts twee uitsluipende libellen, maar dat kon de pret zeker niet drukken! Het leuke was dat we hierdoor volop bijzondere soorten hebben gezien, zoals de vroege glazenmaker en de gevlekte witsnuitlibel.

Eerste workshop macrofotografie 2011

Eerste workshop macrofotografie 2011

11-05-2011

Afgelopen zaterdag had ik mijn eerste workshop voor dit seizoen. Het weer was warm en zonnig, wat natuurlijk lekker is voor het buiten zijn, maar de libellen zijn extra actief en dus lastiger te fotograferen. Gelukkig waren er, ondanks het extreem vroege voorjaar, een paar uitsluipende libellen aanwezig, die nog niet klaar waren om te vliegen.

Workshop herfst fotografie

Workshop herfst fotografie

17-10-2010

Vorige week zaterdag heb ik mijn laatste fotografie workshop van dit jaar gegeven. Vooral gericht op macro fotografie van onderwerpen die in de herfst voorhanden zijn: paddenstoelen, herfst bladeren, verweerde varens. Ook hier probeerde ik weer te stimuleren tot meer dan een registratie foto.

Resultaten van workshop deelnemers

Resultaten van workshop deelnemers

28-08-2010

Afgelopen zaterdag heb ik mijn workshop gegeven voor het fotograferen van libellen in de vroege ochtend. Tijdens de nabespreking van de foto's kwamen er een paar prachtige opnames langs van deelnemers. Erg leuk om te zien dat er mooie beelden worden gemaakt en dat de ochtend met zijn dauw en mooi licht ook echt mee helpt bij het maken van die prachtige opnamen.

Verslag workshop macrofotografie

Verslag workshop macrofotografie

22-07-2010

Afgelopen zaterdag verzorgde ik een workshop macro fotografie in Nationaal Park de Hoge Veluwe. Ik hoop met een kort verslagje een indruk te geven van hoe zo'n workshop er uit ziet. We hebben ons ongeveer een half uur voor openingstijd van het nationale park verzameld op de parkeerplaats.

Eerste workshop een groot succes!

Eerste workshop een groot succes!

10-05-2010

Afgelopen zaterdag heb ik voor het eerst een workshop verzorgd in macrofotografie. Het was een erg gezellige en leuke dag waarbij zowel ik als de deelnemers het prima naar onze zin hebben gehad. Dankzij het koude, bewolkte weer konden de deelnemers goed de tijd nemen om libellen te fotograferen.