> Laatste artikelen
Een bezoek aan het mooie la Brenne.

Een bezoek aan het mooie la Brenne.

06-06-2018

Jaren geleden kocht ik een crossbill guide voor de loire vallei en la Brenne in midden Frankrijk. Toen vooral vanwege bijzondere libellensoorten als sierlijke witsnuit en tweevlek. En vogels natuurlijk. Nu 5 jaar later is het dan eindelijk eens gelukt om een paar dagen die kant op te gaan. En wonderlijk genoeg was het hoofddoel orchideëen en het bijdoel vlinders. Het kan verkeren...

Portfolio met tips in Roots magazine!

Portfolio met tips in Roots magazine!

24-04-2018

Yes! Erg gaaf als je foto's gewaardeerd worden. En wat is er nou meer waardering voor je werk dan een portfolio en publicatie in een prachtig tijdschrift? Ik ben dan ook apetrots op een mooie publicatie van maar liefst 8 pagina's in Roots magazine. Heel erg gaaf om je eigen foto's paginagroot geprint te zien staan.

Trotse leraar

Trotse leraar

14-04-2018

Soms vallen de omstandigheden echt perfect uit. Zo ook tijdens mijn laatste workshop voorjaarsbloeiers. Mist en een gefiltert zonnetje met sluierbewolking gaf ruim een uur lang grandioos licht. Perfect natuurlijk voor tijdens een workshop. Met de talenten van de deelnemers en toch ook wel dankzij mijn begeleiding hoop ik zijn er prachtige beelden gemaakt.

Ruig haarmos

Ruig haarmos

20-03-2018

Heel veel kom ik helaas niet aan fotograferen toe, maar gelukkig heb ik er af en toe toch een mooie ochtend tussen zitten. Zo ook laatst, op het Kootwijkerzand tussen het haarmos. Sneeuwklokjes leverden eigenlijk bijna geen resultaten op waar ik over te spreken was en eigenlijk verwachtte ik ook weinig van een ochtendje haarmos. Toch kreeg ik zeker geen spijt.

Experimentjes met een flitser

Experimentjes met een flitser

27-02-2018

De winter is voor mij niet altijd het beste fotografie seizoen: er zijn geen bloemen en insecten (mijn favoriete onderwerpen), je kan door de korte dagen niet voor of na werktijd fotograferen en doorgaans heb je veel grauw en grijs weer. Maar toch is het af en toe even nodig om op een knopje te drukken om de fotografieverslaving een beetje onder controle te houden...