> Laatste artikelen
Vele tinten paars!

Vele tinten paars!

10-05-2019

Het voorjaar kent vele kleuren: heldergeel van speenkruid, teer wit van bosanemoontjes, salomonszegel en lelietjes van dalen. Maar ik geloof dat alle varianten op paars, blauw en roze mij dit voorjaar het meeste aanspraken. Zomaar een blogje met 3 fotogenieke vroege bloeiers in de kleur paars: holwortel, kievitsbloem en de brede orchis.

24 uur gekkigheid in het Hallerbos

24 uur gekkigheid in het Hallerbos

27-04-2019

Het was al weer 7 jaar geleden dat ik in het Hallerbos was. Fotografisch was ik toen al best wel met macro fotografie bezig, maar totaal overweldigd door de schoonheid daar heb ik alleen maar landschapjes geschoten. En toen was ik best tevreden. In de afgelopen 7 jaar is mijn stijl en aanpak in ieder geval echt fors veranderd, want afgelopen week heb ik een andere insteek gekozen.

Voorjaarskriebels

Voorjaarskriebels

24-02-2019

Zooo, daar ben ik weer. Terug van weggeweest zou je haast kunnen zeggen. De afgelopen periode heb ik vanwege verschillende redenen weinig materiaal gedeeld. Deels had dit te maken met gebrek aan energie, deels met het feit dat ik aan een project werk waarbij ik niet alle resultaten direct deel, maar deels is het ook te wijten aan een gebrek aan inspiratie.

Een bezoek aan het mooie la Brenne.

Een bezoek aan het mooie la Brenne.

06-06-2018

Jaren geleden kocht ik een crossbill guide voor de loire vallei en la Brenne in midden Frankrijk. Toen vooral vanwege bijzondere libellensoorten als sierlijke witsnuit en tweevlek. En vogels natuurlijk. Nu 5 jaar later is het dan eindelijk eens gelukt om een paar dagen die kant op te gaan. En wonderlijk genoeg was het hoofddoel orchideëen en het bijdoel vlinders. Het kan verkeren...

Portfolio met tips in Roots magazine!

Portfolio met tips in Roots magazine!

24-04-2018

Yes! Erg gaaf als je foto's gewaardeerd worden. En wat is er nou meer waardering voor je werk dan een portfolio en publicatie in een prachtig tijdschrift? Ik ben dan ook apetrots op een mooie publicatie van maar liefst 8 pagina's in Roots magazine. Heel erg gaaf om je eigen foto's paginagroot geprint te zien staan.