> > Publicatie in Roots magazine

Publicatie in Roots magazine

Het is altijd gaaf om je foto's gepubliceerd te zien en het is me gelukt weer een mooie pagespread te krijgen in Roots magazine. Mijn uitsluipserie van een smaragdlibel is mooi opgenomen als serie beelden in het tijdschrift. En al zeg ik het zelf, het ziet er strak uit!

Vorig voorjaar maakte ik een timelapse van een uitsluipende smaragdlibel. Ruim 800 foto's, gemaakt in 2,5 uur tijd laten het volledige proces prachtig zien en ik was dan ook erg blij dat het resultaat uiteindelijk in een publicatie is beland. Wel jammer dat er een foutje in is geslopen, het artikel spreekt van een bronlibel, maar dat is het helaas niet. Misschien een mooie uitdaging voor in de toekomst: een uitsluipserie van een bronlibel. Smaragdlibellen sluipen uit in het voorjaar, maar niet getreurd, momenteel heb je prima kansen op een heidelibel, dus ik zou zeggen, naar buiten met die camera!

De timelapse
Uitsluipserie van een smaragdslibel gepubliceerd in Roots
Het artikel met mijn uitsluipserie