> > Publicatie in het praktijkboek wildlife fotografie

Publicatie in het praktijkboek wildlife fotografie

Een poosje terug kwam het praktijkboek wildlife fotografie uit. Een nieuwe uitgave van de Birdpix uitgeverij in de serie waarin onder andere ook een prachtig boek over macrofotografie is uitgegeven. Ik ben niet echt een wilfotograaf in hart en nieren maar toch werd ik gevraagd voor dit boek een van mijn foto's aan te leveren.

Het gaat om een beeld van een edelhert in de mist, een panoramabeeld waarin het hert in zijn omgeving gezet wordt. Ik was erg blij om te zien dat dit panoramabeeld bijna 2 volledige pagina's in mocht nemen en zo echt tot zijn recht kwam. Wederom een mooie publicatie in een boek dat zeker de moeite waard is om te kopen!

Publicatie in het boek "Praktijkboek Wildlife Fotografie"
Publicatie van mijn hand in 'Praktijkboek Wildlife Fotografie'