> > Publicatie van mijn hand over macrofotografie

Publicatie van mijn hand over macrofotografie

Als fotograaf is het natuurlijk leuk als je foto's bekeken worden. Nog leuker wordt het als je betaald wordt om je foto's te delen en als dat dan voor een buitenlands tijdschrift is dan is het feestje compleet. Ik ben dan ook erg trots op een mooi artikel in Amateur Photographer van 2 pagina's waarin ik zowel de foto's als de tekst voor het artikel heb mogen aanleveren.

Een poosje terug kreeg ik de vraag of ik een artikel wilde schrijven en foto's aan wilde leveren. Altijd mooi natuurlijk, dus met veel plezier heb ik meerdere stukken tekst geschreven en bijpassende beelden geselecteerd. Het is dan altijd afwachten hoe het er precies uit komt te zien. Persoonlijk vind ik het resultaat absoluut geslaagd!

Publicatie in Amateur Photographer
Publicatie van mijn hand in Amateur Photographer