> > Een geslaagde macro pixperience

Een geslaagde macro pixperience

Afgelopen zaterdag was een mooie dag voor mij: op de macro pixperience mocht ik 2 lezingen verzorgen en werd het praktijkboek macrofotografie met meerdere beelden van mij er in gelanceerd.

Mijn eerste lezing was voor ruim 100 bezoekers en ik had drie kwartier om mijn ideëen te delen over de brede mogelijkheden binnen macrofotografie: van heel dichtbij voor heel veel detail tot het fotograferen van insecten met heel veel ruimte van hun natuurlijke omgeving in beeld.

De eerste lezing op de macro pixperience
Lezing "van dichtbij tot veraf" op de macro pixperience

Direct daarna mocht ik in, samen met Johan van de Watering en Andrew George in de grote zaal inspireren tot het fotograferen dicht bij huis. Als thema had ik hiervoor specifiek voor libellen gekozen en laten zien wat daarbinnen mogelijk is als je dicht bij huis heel vaak terug komt op dezelfde plekjes. De 9 grote schermen maakten er een prachtig geheel van.

De eerste lezing op de macro pixperience
Lezing "Unlock potential" op 9 schermen tijdens de macro pixperience