> > Foto's in verschillende tijdschriften

Foto's in verschillende tijdschriften

Als fotograaf is het in een digitale tijd waarin foto's het hele web overgaan nog altijd mooi om je beelden op papier te zien en daadwerkelijk vast te kunnen houden. En dankzij het winnen van de Outdoor Photorgrapher of the year competitie en een extra plekje als 'commended' foto zijn mijn beelden in 2 opeenvolgende uitgaves van het tijdschrift beland. De categorie winnaar "small world" als page spread in een prachtig en kwalitatief hoogstaand tijdschrift te zien is natuurlijk geweldig, maar ook mijn commended image komt goed tot zijn recht in een pagina vol met prachtige beelden.

Mijn winnende foto als pagespread in het tijdschrift "Outdoor Photographer"
Mijn winnende foto als pagespread in het Britse tijdschrift "Outdoor Photographer"
Bandheidelibel in het tijdschrift "Outdoor Photographer"
Bandheidelibel in het tijdschrift "Outdoor Photographer"

En als ik dan toch bezig ben met het fotograferen van publicaties laat ik graag nog een mooie score zien die gepubliceerd is in het tijdschrift van natuurmonumenten: Puur Natuur. Een prachtige paginagrote afdruk van een foto van een zwarte heidelibel.

Zwarte heidelibel van mijn hand in "Puur natuur"
Publicatie van mijn hand in "Puur Natuur"